Кошик
2848 відгуків
Крафтове вино 🍷 з грузинським характером  🍷 Наповнюй келих 🍷

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.10).

+380 (67) 200-62-30
Менеджер

Вина для глінтвейну

Хочете спробувати по-справжньому смачний глінтвейн?

Запрошуємо в наше царство смаків!

А ви знали, що смак глінтвейну може бути різним? У нашому каталозі вас чекають глінтвейни власного виробництва, індивідуально підібрані купажі. Продаємо оптом і в роздріб, гарантуємо стабільний смак і нереальний аромат. Пропонуємо доставку, знижки від обсягу замовлення, а також до -20% для роздрібних покупців. Наші напої зігріють тихими зимовими вечорами і додадуть вашим буднях ароматною родзинки. Якщо знайдете такий же якісний продукт дешевше — повернемо різницю.

Перейти до вибору

Ми рекомендуємо

Смачний, ніжний глінтвейн на основі білого вина і персикового соку. Освіжаючий смак доповнюють зігріваючі спеції, що робить його смак незабутнім. Глінтвейн «Персик» Смачний, ніжний глінтвейн на основі білого вина і персикового соку. Освіжаючий смак доповнюють зігріваючі спеції, що робить його смак незабутнім. Несподівано? Зате як смачно! Тільки уявіть, який неймовірний купаж створюють класичний глінтвейн на червоному вині, пряна гвоздика, аніс і гранатовий сік. Глінтвейн «Гранат» Несподівано? Зате як смачно! Тільки уявіть, який неймовірний купаж створюють класичний глінтвейн на червоному вині, пряна гвоздика, аніс і гранатовий сік. Легкий, теплий, ніжно п'янкий напій на основі білого вина і композиції з спецій. Ваш улюблений напій у аристократично білому форматі. Глінтвейн білий Легкий, теплий, ніжно п'янкий напій на основі білого вина і композиції з спецій. Ваш улюблений напій у аристократично білому форматі. Класичний рецепт на основі напівсолодкого вина, зимових спецій і цитрусової нотки. Неймовірно смачний, приємний, теплий. Він огорне вас своїм ароматом, розслабить і порадує приємним післясмаком. Глінтвейн червоний Класичний рецепт на основі напівсолодкого вина, зимових спецій і цитрусової нотки. Неймовірно смачний, приємний, теплий. Він огорне вас своїм ароматом, розслабить і порадує приємним післясмаком.
 

Самый вкусный глинтвейн от Eco Wine! На разлив можно заказать красные, белые сорта, чтобы приготовить пряный горячий напиток. Из Одессы быстрая доставка в разные регионы. Вино для глинтвейна полусладкое, сухое, полусухое. Идеальная основа, куда можно по вкусу добавить фрукты, специи, пряности, и немного подогреть.

Продукция качественная. Подходит для приготовления в домашних условиях, а также для реализации в точках продажи уличной еды, заведениях общественного питания. В составе отсутствуют лишние примеси, поэтому при умеренном употреблении вино для глинтвейна не вызывает похмелья. Ассортимент очень большой.

 

Преимущества вина для глинтвейна на разлив

 

Вина для глинтвейна на разлив содержатся в кегах из нержавеющей стали. За счет того, что напиток содержится под давлением, его вкусовые качества сохраняются в неизменном состоянии от первой до последней порции. Среди прочих преимуществ красного, белого вина на разлив можно назвать:

  • большой выбор сухих, полусладких сортов;

  • возможность продегустировать различные вкусовые композиции с фруктами, ягодами;

  • доступность заказа небольших порций, а также значительных объемов.

Компания Eco Wine в Одессе предлагает большой выбор вина для глинтвейна, которое при нагреве не горчит. Крепость напитка 7-12 градусов, поэтому можно выбирать рецепты с водой, при этом вкус будет не менее насыщенным, алкоголь будет ощущаться.

 

Заказать вино для глинтвейна в Одессе

 

В Одессе можно заказать вина для глинтвейна, которые идеально подходят для приготовления горячего зимнего напитка. Красные сорта Каберне, Саперави или Мерло чаще всего используются, их можно нагревать до 70 градусов. Если крепости недостаточно, то можно добавлять другие алкогольные напитки. Это же касается и сладости, сахар, мед, заменители подсластят вкус.

Лучшее белое вино для глинтвейна это Шардоне, Совиньон Блан, Алиготе, Цинандали. Желательно заменить лимоны апельсином. Но нагрев в этом случае возможен максимум до 50 градусов. Специи, фрукты и прочие добавки нужно умеренно использовать. Их баланс поможет раскрыть вкус вина. Десертные сорта меньше всего подходят для приготовления глинтвейна, но их и нет в каталоге, здесь преимущественно сухие вина. Осень и зима — время самых вкусных горячих напитков!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner