- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 110
Глінтвейн червоний "Чорниця" Вино сухе столове від 5л
355 ₴
Показати оптові ціни- +380 (67) 200-62-30Менеджер
Готовий купаж ароматного класичного червоного глінтвейну на натуральному червоному вині з додаванням концентрату соку чорниці
Пропонуємо оптом і в роздріб дане вино!!
Уроздріб: є варіант залити в 5л нову пластикову тару!
Оптом : можемо запропонувати і 5л пластикову тару або каністри за бажанням клієнтів від 20л і вище, а також в кеги на розсуд клієнта ! будь-яка тара не входить у вартість вина на розлив яке ми пропонуємо.
Дрібним оптом і великим оптом ми заводимо вас як клієнта безпосередньо на завод виробник, і даємо повний пакет документів .
Глінтвейн (нім. Glühwein (глювайн) від glühender Wein — гаряче вино[1] ) — гарячий алкогольний напій на основі червоного вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром або медом і прянощами (спеціями).[1][2][3] Традиційно вживається в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Польщі, Чехії та Естонії на різдвяних базарах і святах, що проводяться на відкритому повітрі.
Історія напою
Перші рецепти близького до глінтвейну напою були відомі в Стародавньому Римі. Тоді змішували вино з прянощами, але не нагрівали. Даний гаряче вино з'явилося в часи середньовіччя в країнах Північної Європи та Центральної Європи. Напій виготовлявся на основі бордо або іншого червоного вина і сдабривался травою галангал.
Походження назви
Російське слово «глінтвейн» могло утворитися шляхом редукування німецького словосполучення «glühend(er) Wein», і німецьке glühend перетворилося в глінт-. Не виключено також, що це слово прийшло в російську мову не безпосередньо з старонемецкого, а через польське посередництво (у польському теж відзначено glintwajn), і подібна трансформація сталася спочатку в польській мові. [3][4].
Приготування
Для глінтвейну ідеально підходять червоні сухі або напівсухі столові вина. У деяких рецептах глінтвейну в нього додають коньяк або ром. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, не повинно бути менше 7 %. Існує два основних способи приготування глінтвейну: з використанням води і без[5].
Спосіб приготування без води:
Глинтвейн производят посредством нагревания (70~78 °C) вина вместе с сахаром и пряностями. Нагревание производится на среднем огне при периодическом помешивании, после чего нужно дать глинтвейну настояться под крышкой 40—50 минут, аромат специй раскрывается постепенно. Не доводите глинтвейн до кипения. Пряности лучше использовать не молотые, иначе не удастся отфильтровать напиток, и он будет скрипеть на зубах. Как правило, в глинтвейн добавляют корицу, гвоздику, лимонную корку, бадьян, мёд, имбирь. Могут быть использованы чёрный перец, душистый перец, лавровый лист, кардамон. Также могут быть добавлены яблоки, изюм, орехи.
Способ приготовления с использованием воды:
В ёмкости кипятится вода в соотношении 150—200 мл на литр вина, добавляются пряности. Пряности немного варятся в воде, чтобы они отдали свои ароматные эфирные масла. После этого добавляется сахар или мед. И только в самом конце — вино.
Так же, как и в первом случае, глинтвейн ни в коем случае нельзя доводить до кипения. При кипячении он моментально теряет свои вкусовые качества и большую долю содержания алкоголя. Как только пропала белая пена с поверхности вина, необходимо снять ёмкость с огня.
Подають цей напій в гуртках або у високих келихах з товстого скла з великою і зручною ручкою.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір вина | Червоне |
Об`єм | 5 л |
Основні | |
Насолода | Сухе |
Тип | Плодове |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм | 5 |
- Ціна: 355 ₴