Кошик
3012 відгуків
Крафтове вино 🍷 з грузинським характером  🍷 Наповнюй келих 🍷
+380 (67) 200-62-30
Менеджер
-17%
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 105

Вино Білий Глінтвейн "персик" напівсолодке столове від 5л

355 ₴/л

295 ₴/л

Показати оптові ціни
+380995483312
  • +380 (67) 200-62-30
    Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Вино Білий Глінтвейн "персик" напівсолодке столове від 5л
В наявностіВино Білий Глінтвейн "персик" напівсолодке столове від 5л
355 ₴/л295 ₴/л
+380995483312
  • +380 (67) 200-62-30
    Менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Готовий купаж білого глінтвейну на основі натурального білого вина вже з смачними спеціями і додаванням персикового соку

Пропонуємо оптом і в роздріб дане вино!!

Уроздріб: є варіант залити в 5л нову пластикову тару!

Оптом : можемо запропонувати і 5л пластикову тару або каністри за бажанням клієнтів від 20л і вище, а також в кеги на розсуд клієнта ! будь-яка тара не входить у вартість вина на розлив яке ми пропонуємо.

Дрібним оптом і великим оптом ми заводимо вас як клієнта безпосередньо на завод виробник, і даємо повний пакет документів .

Глінтвейн (нім. Glühwein (глювайн) від glühender Wein — гаряче вино[1] ) — гарячий алкогольний напій на основі червоного вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром або медом і прянощами (спеціями).[1][2][3] Традиційно вживається в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Польщі, Чехії та Естонії на різдвяних базарах і святах, що проводяться на відкритому повітрі.

 

Історія напою

Перші рецепти близького до глінтвейну напою були відомі в Стародавньому Римі. Тоді змішували вино з прянощами, але не нагрівали. Даний гаряче вино з'явилося в часи середньовіччя в країнах Північної Європи та Центральної Європи. Напій виготовлявся на основі бордо або іншого червоного вина і сдабривался травою галангал.

Походження назви

Російське слово «глінтвейн» могло утворитися шляхом редукування німецького словосполучення «glühend(er) Wein», і німецьке glühend перетворилося в глінт-. Не виключено також, що це слово прийшло в російську мову не безпосередньо з старонемецкого, а через польське посередництво (у польському теж відзначено glintwajn), і подібна трансформація сталася спочатку в польській мові. [3][4].

Приготування

Для глінтвейну ідеально підходять червоні сухі або напівсухі столові вина. У деяких рецептах глінтвейну в нього додають коньяк або ром. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, не повинно бути менше 7 %. Існує два основних способи приготування глінтвейну: з використанням води і без[5].

Спосіб приготування без води:

Глінтвейн виробляють за допомогою нагрівання (70~78 °C) вина разом з цукром і прянощами. Нагрівання здійснюється на середньому вогні при періодичному помішуванні, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій розкривається поступово. Не доводьте глінтвейн до кипіння. Прянощі краще використовувати не мелені, інакше не вдасться відфільтрувати напій, і він буде скрипіти на зубах. Як правило, в глінтвейн додають корицю, гвоздику, лимонну кірку, бадьян, мед, імбир. Можуть бути використані чорний перець, запашний перець, лавровий лист, кардамон. Також можуть бути додані яблука, родзинки, горіхи.

Спосіб приготування з використанням води:

У ємності кип'ятиться вода в співвідношенні 150-200 мл на літр вина, що додаються прянощі. Прянощі трохи варяться у воді, щоб вони віддали свої ароматні ефірні масла. Після цього додається цукор або мед. І тільки в самому кінці — вино.

Так само, як і в першому випадку, глінтвейн ні в якому разі не можна доводити до кипіння. При кип'ятінні він моментально втрачає свої смакові якості і більшу частку вмісту алкоголю. Як тільки зникла біла піна з поверхні вина, необхідно зняти посуд з вогню.

Подають цей напій в гуртках або у високих келихах з товстого скла з великою і зручною ручкою.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Колір винаБіле
Основні
НасолодаНапівсолодке
ТипВино
  • Ціна: 295 ₴/л

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner