- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 154
Винний напій Фраголіно «Вишня» в кегах по 30 и 50 л (у ціну не входить вартість кега)
1 650 ₴
Показати оптові ціни- +380 (67) 200-62-30Менеджер
Добрий час доби.
В цьому блозі ТОВ "Кега -Сервіс" хоче розповісти про історію появи натурального продукту нового покоління з прекрасним смаком і патріотичною назвою Одеський Винний Ель( ОВЕ ) . Напій в кегах , розливний напій газований. Міцність напою 5% . Вже у продажу шість смаків ― яблуко , вишня , чорна смородина , персик , журавлина, грейпфрукт . В розробці ― Лимон , ківі , імбир .
Кілька слів про самому понятті вино і його класифікації.
Вино (лат. vinum) — алкогольний напій (фортеця: натуральних — 9-16 % об., кріплених — 16-22 % об.), отримується повним або частковим спиртовим бродінням виноградного соку (іноді з додаванням спирту та інших речовин — т. зв. «кріплене вино»)
У виробництві вин використовуються величезна кількість різних сортів винограду, саме загальне їх розподіл на чорні (часто їх називають червоними) і білі. За кольором розрізняють білі, рожеві і червоні типи вин. До білих відносяться вина, що мають колір від світло-солом'яного до бурштинового або кольору міцно завареного чаю. У рожевих і червоних вин дуже багато відтінків: від світло-рубінових до темно-гранатових. Білі вина з віком набувають більш темні тони, а червоні, навпаки, бліднуть, так як фарбувальні речовини випадають в осад або змінюються.Осад не впливає на смак продукту, він з'являється на 6-8 год після бутилювання (розливу в пляшки). У марочних портвейнів осад з'являється вже на 4 рік після бутилювання, і це може розглядатися як своєрідне підтвердження якості.
За якістю та термінами витримки вина поділяються на:
· молоді
· без витримки;
· витримані;
· марочні (кращі, витримані вина, що виробляються в певних виноробних районах з одних і тих же сортів винограду, що зберігають смак і аромат);
· колекційні (вина з дуже тривалою витримкою, іноді досягає десятків і навіть сотень років).
Більшість сухих вин віком 40-70 років не можуть мати смакову цінність. Однак немає правил без винятків. Наприклад, на думку Роберта Паркера, відомого винного критика і видавця «Винного гіда покупця», деякі вина з Бордо легендарних врожаїв 1945 і 1947 рр. досі в прекрасній формі і проживуть ще 10-15 років. В іншій провінції Франції, Юра, створюють знамениті сухі «жовті вина» із сорту Саваньен (англ. Savagnin), і вони здатні прожити близько 100 років. Колекційні кріплені вина можуть прожити і більше століття. Абсолютний довгожитель серед кріплених вин — це «Херес де ла Фронтера» урожаю 1775 року, який зберігається в энологическом музеї кримського об'єднання «Масандра».
Згідно стандартам, за змістом етилового спирту і цукру вина поділяються на:
· Столові (або натуральні):
· Сухие вина — вина, приготовленные путём полного сбраживания сусла с остаточным содержанием сахара не более 0,3 %. (спирт — 8,5—15 % об., сахар — до 4 г/л). Вино называют «сухим» потому, что в нём «досуха» (полностью) сброжен сахар[6].
· Полусухие (спирт — 8,5—15 % об., сахар — 4—18 г/л)
· Полусладкие (спирт — 8,5—15 % об., сахар — 18—45 г/л)
· Сладкие (спирт — 8,5—15% об., сахар — не менее 45 г/л)
· Специальные (то есть креплёные):
· Крепкие (спирт — 17—21 % об., сахар — 30—120 г/л)
· Сладкие (спирт — 14—20 % об., сахар — до 150 г/л)
· Полудесертные (спирт — 14—16 % об., сахар — 50—120 г/л)
· Десертні (спирт — 15-17 % об., цукор — 160-200 г/л)
· Лікерні (спирт — 12-16 % об., цукор — 210-300 г/л)
· Ароматизовані (спирт — 16-18 % об., цукор — до 6-16 %)
· Ігристі вина — це вино, насичене у процесі вторинного бродіння вуглекислим газом. Найвідоміше у світі ігристе вино — шампанське, виготовляється за технологією, відкритою і вперше реалізованої у французькій провінціїШампань).
· Брют-кюве (спирт — 9-13 % об., цукор — 0 г/л)
· Екстрабрют (спирт — 9-13 % об., цукор — 3-6 г/л)
· Брют (спирт — 9-13 % об., цукор — до 15 г/л)
Основні | |
---|---|
Виробник | Вікторія |
Об`єм | 50 л |
Країна виробник | Україна |
Міцність | 5 % |
Колір вина | Червоне |
Насолода | Напівсолодке |
Тип | Ігристе |
- Ціна: 1 650 ₴