Кошик
2606 відгуків
Крафтове вино 🍷 з грузинським характером  🍷 Наповнюй келих 🍷
+380 (99) 548-33-12
Менеджер Юрий
+380 (67) 200-62-30
Менеджер

Живе непастеризоване вино — користь та переваги

Живе непастеризоване вино — користь та переваги

У супермаркетах та спеціалізованих магазинах представлений великий вибір алкогольних напоїв, але непастеризованих живих вин там немає. Натуральна продукція має особливості реалізації. Такого класу вино на розлив продається. Має багату смакову та ароматичну палітру.

Компанія Eco Wine в Одесі спеціалізується на продукції цієї категорії. Еко вино в кегах представлене більш ніж 40 сортами, де є сухі, напівсухі, напівсолодкі та інші види напоїв. На сайті компанії можна замовити непастеризоване вино в роздріб та гуртом безпосередньо від виробника.

 

Де виробляють непастеризоване живе вино

 

Непастеризоване вино виробляють з дотриманням усіх стандартів, і при цьому якість контролюють у лабораторних умовах, під керівництвом професійних технологів та виноробів, які мають великий практичний досвід. Компанія Eco Wine займається продажем живого еко вина. Виробничі потужності розташовані у Великій Долині Одеської області. Це дозволяє реалізувати продукцію не лише в роздріб, а й гуртом, більшими обсягами від 100 літрів.

Асортимент вин на розлив:

  • червоні, білі вина;
  • сухі, напівсухі сорти;
  • "Фраголіно";
  • сангрія;
  • вина для глінтвейну.

Крім непастеризованого живого вина також є сангрія. Це винний напій із додаванням натуральних фруктових соків. Вони ж входять до складу вина для глінтвейну. «Фраголіно» доступне не тільки з класичним суничним смаком, але також смородина, вишня. Усього близько 10 видів лише ігристого винного напою.


Переваги еко вин на розлив

 

Популярність еко вин на розлив щороку тільки збільшується. Багато закладів громадського харчування включають у меню продукцію, враховуючи її відмінну якість, а також низку незаперечних переваг:

  • збереження смаку та аромату протягом усього терміну зберігання завдяки кегам з нержавіючої сталі;
  • великий вибір сортів, що стимулює дегустаційний інтерес;
  • можливість використання продукції в чистому вигляді, а також як основа для приготування коктейлів та інших напоїв.

Багато закладів встановлюють кеги із кранами. Це допомагає покращити сервіс, прискорити обслуговування клієнтів. Крім того, вина на розлив дозволяють обходитися без скляної тари, утилізація якої є певним завданням для багатьох закладів, особливо якщо великий потік відвідувачів.

 

Продаж вин на розлив

Вина на розлив утримуються в кегах під великим тиском. Це дозволяє зберегти смакові та ароматичні якості у вихідному стані, тому перший і останній келихи з партії будуть абсолютно ідентичними. Непастеризований живий напій має численні нюанси та смакові відтінки, так що відрізняється від того, що можна придбати в супермаркеті в заводській скляній тарі.

Натуральне вино підходить до м'ясних, рибних страв, легких закусок, десертів. На його основі можна приготувати глінтвейн, сангрію та інші напої. Любителі дегустацій зможуть відкрити для себе безліч сортів, а також смачних композицій з натуральними фруктовими соками.

Від виробника можна за вигідною ціною придбати еко вино від 100 л. Найкраща ціна за справді якісну продукцію. Це чудова ідея для бізнесу на реалізації напоїв. Умови співпраці вигідні, але головне — постійна наявність непастеризованого живого вина, яке сподобається широкій аудиторії покупців. Чекаємо на ваші замовлення, звертайтесь!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner